(1)

Barbaroux og syndfloden

ljudbok och e-bok


For syvende gang sker der ting og sager i den provencalske landsby Clos-de-Provence. Den charmerende og pigeglade slagter Gustave Barbaroux ligger for dÞden, og hans kone, Florianne, gÄr i aktion for at redde hans liv.

Ved indvielsen af egnens fÞrste krematorium afslÞres det, at det allerede har vÊret i brug, og byens frustrerede politichef har dermed fÄet en mordsag i hÊnderne, som mÄske kan fÞre til hans lÊnge Þnskede forfremmelse.

Kommunalvalget nérmer sig, og Barbaroux’ érkefjende, fiskehandler Raboulet, er opstillet som kommunistisk borgmesterkandidat med store chancer for at vinde. Men en om muligt endnu vérre katastrofe rammer byen, da den under et frygteligt uvejr bliver oversvþmmet 


Barbaroux

Erik Poupliers dameglade slagter Barbaroux fra den provencalske landsby Clos-de-Provence bliver igen og igen midtpunkt for kriminalgÄder i Provences ellers sÄ idylliske omgivelser, mens han kÊmper for at holde sin umedgÞrlige kone Florianne nogenlunde tilfreds.

Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregÄr i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebÞger om regionen baseret pÄ hans mange ferier og ophold der.


UpplÀsare: Peter Milling
LĂ€ngd: