(53)

Barbie ja siskosten mysteerikerho 1 - Rantarosvo

ljudbok och e-bok


Barbie ja hÀnen siskonsa Chelsea, Stacie ja Skipper iloitsevat rantalomasta. Mukana ovat myös perheen ihanat koiranpennut! Koska Barbie työskentelee rantavahtina, siskot voivat olla rannalla turvallisesti ilman huolen hÀivÀÀ. Myös Ken liittyy siskosten seuraan ystÀviensÀ Ryanin ja Raquellen kanssa.

Kesken uinnin Barbie ja kumppanit huomaavat, ettÀ Raquellen laukusta on varastettu arvokkaita koruja. Barbie ja siskosten mysteerikerho ryhtyvÀt heti toimeen rantarosvon kiinni saamiseksi!

TÀmÀ on Barbie ja siskosten mysteerikerho -sarjan ensimmÀinen osa. Lue ne kaikki!

Ratkaise arvoituksia yhdessÀ Barbien mysteerikerhon kanssa! Kuka varastaa Barbien ystÀvÀn korut? Kummitteleeko huvipuistossa? EntÀ onnistuvatko siskoset ratkaisemaan pullopostin arvoituksen? LÀhde mukaan seikkailemaan!

Mattelin Barbie-nukke on muoti-ikoni, seikkailija ja jokaisen lapsen paras ystÀvÀ. 1950-luvulta lÀhtien Barbie on kuulunut perheiden suosikkileluihin ympÀri maailman. Barbie on myös tÀhdittÀnyt lukemattomia tv-sarjoja, elokuvia ja kirjoja.

Barbien uusi tavoite on innostaa lapsia seuraamaan unelmiaan. Barbie on julkaissut nukkesarjan vahvoista naishahmoista. Sarjassa ovat mukana muun muassa vammaisurheilija Manasi Joshi, jalkapalloilija Alex Morgan, kirjailija Maya Angelou ja astronautti Sally Ride.

Barbien ja siihen liittyvÀt tavaramerkit omistaa Mattel, ja niitÀ kÀytetÀÀn Mattel Europan luvalla. © 2021 Mattel