(18)

Barbie - Superagenterne

ljudbok och e-bok


Sammen med vennerne Renee og Teresa kÊmper Barbie for at vinde det store gymnastikmesterskab. Pludselig bliver de udvalgt til at vÊre hemmelige agenter, og de skal stoppe en juveltyv, der stjÊler juveler til et vÄben, som kan smadre verden. Mon det lykkes dem at stoppe tyven, fÞr det er for sent?

Tag med pÄ vidunderlige eventyr med Barbie og alle hendes venner! VÊr med til at opklare mysterier om hemmelige dÞre, sÞuhyrer og flaskeposter, fang skurke som hemmelig agent, syng med i Barbies rockband, fejr fÞdselsdag i Dreamtopia, og flyv med til tropiske sandstrande og fjerne planeter fra fjerne galakser. Nu skal vi afsted!

Siden 1950’erne har Mattels Barbie-dukke vĂŠret mange bĂžrns allerbedste ven. Hun er et modeikon og en frygtlĂžs eventyrer, og hun er med i et utal af skĂžnne film, tv-serier og bĂžger. I den populĂŠre Netflix-serie Barbie Dreamhouse Adventures fĂžlger vi Barbies liv i DrĂžmmehuset i den californiske strandby Malibu, hvor hun hygger sig med sine sĂžstre Chelsea, Skipper og Stacie, kĂŠresten Ken og de mange andre gode venner. Og nĂ„r Barbie sĂŠtter sig bag rattet i sin store, lyserĂžde autocamper og kĂžrer dem alle ud pĂ„ eventyr, bliver det blot endnu mere spĂŠndende! I Barbie Dreamtopia er det den mindste sĂžster Chelsea, der tager Barbie og Barbie-fans med pĂ„ eventyr i en skĂžn fantasiverden fyldt med havfruer, feer og anden fabelagtig magi. Barbie har ogsĂ„ sin egen YouTube-kanal med mange millioner fĂžlgere, og hun taler ikke kun om mode, skĂžnhed og livet med vennerne. Hun berĂžrer ogsĂ„ mere tabubelagte emner som racisme, mental sundhed og kropspositivisme. Flere serier af sĂŠrlige rollemodeldukker understĂžtter Barbies drĂžm om at inspirere piger verden over til at drĂžmme stort – og tro pĂ„, at deres drĂžmme kan gĂ„ i opfyldelse uanset hvad.

Barbie og tilknyttede varemÊrker tilhÞrer Mattel og benyttes under licens fra Mattel Europa. © 2021 Mattel