(22)

Bare Bubber

ljudbok och e-bok


Hvordan er Bubber i virkeligheden? Svaret er, at han er prÊcis, som han virker. Bubber er bare Bubber. Eneste tilfÞjelse mÄ vÊre, at han er et vÊld af sjove historier. MÄske flere end man lige regner med. Han elsker ogsÄ at fortÊlle dem og er temmelig god til det. NÊste spÞrgsmÄl er sÄ, hvorfor han ikke selv skriver sin selvbiografi. For doven? For travl? For dum? Ingen af delene. Bubber er ordblind. Han kan fortÊlle historierne, men ikke skrive dem ned.

Hvad er det sÄ, der gÞr Bubber til noget ud over det sÊdvanlige? Nysgerrighed, sÄ enkelt er svaret. En ubestikkelig, ukuelig, usÊdvanlig nysgerrighed. Hvor almindelige journalister spÞrger, fordi de kan, gÞr Bubber det, fordi han ikke kan lade vÊre. Fra morgen til aften spÞrger han alle mulige mennesker om alt muligt. Er det altid passende? Nej. Man rÞdmer let i hans selskab. Men det er til gengÊld aldrig kedeligt.

I denne bog fortĂŠller han om et badekar, en omvej til Paris, et tv-eventyr, en affĂŠre, et kĂŠrligt familieliv, en fyring, et wake up call midt i livet og meget, meget mere.

Om forfatteren:

Bubber har fĂ„et hjĂŠlp til at skrive denne bog af journalist Maj Juni, som er bachelor i dansk og retorik, medforfatter til bogen Amerikanske Tilstande – en rejse gennem drĂžmmeland og skribent for en rĂŠkke magasiner.

Lydbogen er indlĂŠst af Bubber.