(138)

Bare lidt til

ljudbok och e-bok


Stella Wallin mister alt – sin kĂŠreste, sit job og sit hjem. Hun gĂžr, hvad enhver ville gĂžre: drikker sig fuld, cyberstalker sin utro eks og grĂŠder ud hos sin bedste veninde. NĂŠste morgen beslutter hun, at nu er hun nĂždt til at komme videre, og flytter til det eneste sted, hun har tilbage – det lille sommerhus, som hun har arvet efter sin mor, i en landsby langt ude pĂ„ landet.

Sommerhuset viser sig at vĂŠre et mareridt, faldefĂŠrdigt og beskidt, og den lille flĂŠkke har heller ikke meget at byde pĂ„ for en bypige som Stella, der elsker lĂŠkkert tĂžj og behandler sine sko som smĂ„ babyer. Men gradvis indser Stella, at hun har fĂ„et en mulighed for at opdage, hvem hun egentlig er. Godt hjulpet af en masse praktiske opgaver med huset, en pĂ„trĂŠngende ged og naboen Thor Nordström – en ret selvtilfreds Ăžkobonde, der ved nĂŠrmere bekendtskab viser sig at vĂŠre uventet god til at kysse – finder Stella sig snart grundigt indblandet i dramaerne i det lille samfund og dets beboere. Samtidig nĂŠrmer en livsafgĂžrende beslutning sig, og Stella ved, at hun skal trĂŠffe et valg.

’Bare lidt til’ er et nyt bind i Simona Ahrnstedts populére ’Modsétninger mþdes’-serie.

Simona Ahrnstedt, fþdt i Prag, er oprindeligt psykolog, men bestemte sig for at begynde at skrive, da hun fyldte fyrre. Hun slog igennem internationalt allerede fra begyndelsen med debutromanen ’Ægtepagten’. I dag er hun Sveriges fþrende romanceforfatter, og hendes bþger er solgt i over 800.000 eksemplarer

alene i hjemlandet og udkommer i 23 lande. Simona Ahrnstedt skriver skandinavisk romance – med passion, humor og noget pĂ„ hjerte.