(0)

Barn nr. 2

ljudbok


Det er en stor omvÊltning at blive forÊldre fÞrste gang. Derfor fÞler vi os mÄske godt rustet, nÄr vi planlÊgger barn nummer to. Men det kommer stadig bag pÄ mange, hvor anderledes det er. Nye fÞlelser og tanker dukker op, tiden er mere knap, og sÞskendejalousi melder sig mÄske pÄ banen. Samtidig bliver det, vi selv bÊrer med os fra vores barndom, mere synligt. Bogen beskriver med udgangspunkt i bÞrns udsagn og en rÊkke hverdagssituationer, hvordan du klarer hverdagen, nÄr nr. 2 melder sin ankomst. Bogen er den fÞrste danske bog om emnet.

Margrethe Brun Hansen er udannet psykolog og pĂŠdagog. Hun har mange Ă„rs erfaring med forĂŠldrerĂ„dgivning som praktiserende psykolog, og hun har skrevet flere populĂŠre selvhjĂŠlpsbĂžger om bĂžrneopdragelse og bĂžrnetrivsel herunder “De kompetente forĂŠldre”, der har solgt over 20.000 eksemplarer.

Lykke MĂžller er uddannet journalist og arbejder som freelance journalist. Hun har skrevet for flere magasiner og aviser om bĂžrneopdragelse herunder Berlingske Tidende, Mama, Vores BĂžrn og Femina. Hun har selv mor til tre.

“Bogen beskriver i overskuelige kapitaler og letforstĂ„eligt sprog alle de tanker og bekymringer man gĂžr sig, nĂ„r familien vokser.” – graviditet.dk

“Barn nr. 2 er en rigtig fin bog til dig, der overvejer at fĂ„ barn nummer 2. Det er en let tilgĂŠngelig bog, let at lĂŠse og overskuelig, krydret med smĂ„ citater og det gĂžr bogen levende og nĂŠrvĂŠrende.” – netsundhedsplejerske.dk