(1)

Barnet

e-bok


Hemmeligheder har en dragende magt. De er uimodstĂ„elige, fordi de pirker til den frygt, vi har for, hvor lidt vi egentlig ved om hinanden. Vi har alle hemmeligheder – gerninger eller tanker vi ikke Ăžnsker andre skal kende. For de fleste af os er hemmelighederne pinlige, men uskyldige. Men for nogle truer hemmelighederne med at ĂždelĂŠgge alting.

Da et gammelt skelet af et nyfÞdt barn graves fri pÄ en byggeplads, nÊvnes det blot i en notits i lokalavisen. Men for tre kvinder, der aldrig har mÞdt hinanden, er den umulig at ignorere.

For én kvinde er det en pÄmindelse om det vÊrste, der nogensinde er sket for hende.

For den anden kvinde medfÞrer den en farlig risiko for at hendes mÞrkeste hemmelighed vil blive afslÞret. Og for den tredje kvinde er det startskuddet til en jagt pÄ at afdÊkke sandheden. Barnets historie vil blive fortalt. Hvem var barnet? Hvad skete der med det? Hvorfor blev liget skjult? Hvem kendte til det?

Ny forrygende spÊndingsroman af Fiona Barton, som debuterede med Enken, der udkom pÄ dansk sidste Är. Vi mÞder igen journalist Kate Waters, som ogsÄ optrÄdte i Enken, men uden at hun er hovedperson i nogen af bÞgerne, som derfor uden problemer kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.