(0)

Begivenhedsledelse og handlekraft

e-bok


At gÄ ind i begivenheden krÊver handlekraft. I en ledelsessammenhÊng er handlekraften altafgÞrende, for det er gennem den, at vi fÄr de ting til at ske, som vi har sat os som mÄl. Det er lederens opgave at skabe en atmosfÊre af handlekraft og selv at inkorporere den. Handlekraften er det, der sÊtter alt i gang, og det, hvis vÊsen er at gÞre det fÊrdigt.

Fordi ledelse handler om at bibringe andre sin anskuelse af tingene, gÄr resultatrig ledelse ud pÄ at kunne argumentere sagligt og at kunne overfÞre lidenskab og begejstring.

Ole Fogh Kirkeby tager i denne bog lÊseren med pÄ en rejse ind i begreberne begivenhed og handlekraft. Med den klassiske filosofi som forstÄelsesramme skaber han et refleksionsrum for den leder, der vil arbejde seriÞst med sin ledelsespraksis. Bogen afsluttes med en spÞrgeguide for coaching.

Ole Fogh Kirkeby er filosof, dr.phil. og professor ved CBS. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelsesfilosofi og har skrevet en lang rĂŠkke bĂžger i krydsfeltet mellem ledelsesteori og filosofi.

"Refleksion er en nĂždvendighed for moderne ledere, og Fogh Kirkebys greb med at sammenstille protreptik og coaching er vellykket."

- Lederne