(4)

Begyndelsen - del 1

ljudbok och e-bok


York, 1434. Den unge Eleanor Courteney giftes vÊk til Robert Morland, en simpel fÄreavler fra York. Hun fÞler ingen passion for sin Êgtemand, men med hans rigdom, Eleanors klÞgt og opbakningen fra den ÊrvÊrdige familie Beaufort i ryggen bliver deres Êgteskabelige alliance begyndelsen pÄ det storslÄede og magtfulde Morland-dynasti.

Eleanor bliver hurtigt gravid og fÄr travlt med at holde hus og opdrage sine mange bÞrn til et liv i storhed, mens hun kÊmper en indÊdt kamp for at modernisere Morland Place og udvide forretningen. Det er dog ikke alle, der synes om Morland-familiens pludselige opblomstring, og snart mÄ familien Morland forsvare sig mod bÄde tyve og urostiftere. Tingene bliver ikke nemmere, da Eleanors gamle ungdomskÊrlighed Richard Plantagenet, nu hertugen af York, besÞger Morland Place, og Eleanor tvinges til at overveje, hvor hendes loyalitet ligger.

Begyndelsen – del 1 er fĂžrste del af bind 1 i Cynthia Harrod-Eagles’ storslĂ„ede slĂŠgtsserie om Morland-dynastiet, der strĂŠkker sig helt fra 1400-tallets middelalder til Den Store Depression i 1930’erne.


UpplÀsare: Thomas Landbo

LĂ€ngd: