(13)

Berlin - Faldet, 1945

ljudbok


Da russerne vÊltede mod Berlin i 1945 og gav nÄdestÞdet til Hitlers Tredje Rige, skete det med en uhÞrt vildskab og hÊvngerrig grusomhed efter Ärs lidelser for det russiske folk under de tyske troppers mishandling. Tyske civile og soldater blev fanget af russerne, som stormende frem gennem hele det gamle Østpreussen, og flygtningene strÞmmede mod vest og nord for at undgÄ tilfÊldige mord, sult og mishandling og de massevoldtÊgter, som blev to millioner kvinders skÊbne. Antony Beevor bringer os direkte ind i strategi, kampe, lidelser og fÞlelser, sÄ man fÞler, at man er til stede i de sidste afgÞrende mÄneder af Anden Verdenskrig.

ANTONY BEEVOR har udgivet flere historiske bestsellere om Anden Verdenskrig. Han er blevet hÊdret med adskillige priser for sit forfatterskab, er udkommet pÄ 30 sprog og har solgt mere end seks millioner bÞger."Bred, informativ og spÊndende skrevet beretning om et af de afgÞrende Þjeblikke i Tysklands og Europas historie." Weekendavisen

"Grusom og sÄ rÊdselsvÊkkende lÊsning, at man forbander krig langt vÊk. Det er i det enkelte menneskes oplevelse af rÊdslerne, man finder bogens styrke." B.T.