(0)

Bibi Blocksbjerg (3)- Hvad i alverden er der galt med far?

ljudbok


Bibis far, Bernhard, har aldrig vÊret meget for hekseri. Derfor bliver den lille heks Bibi og hendes mor, heksen Barbara, ogsÄ begge overraskede, da Bernhard pludselig beslutter sig for, at han ogsÄ vil vÊre en heks. FÞrst prÞver han at efterligne sin datter og kone, nÄr de udÞver magi, men det fungerer ikke. SÄ tager han hen pÄ Bibis skole og gÞr sig selv til grin foran alle hendes venner. Der er helt sikkert noget galt med Bernhard, men kan Bibi fÄ ham til at blive normal igen?

© 2023 KIDDINX Studios

Licensed by Kiddinx Media GmbH, Berlin

www.BibiBlocksberg.de

Ved fĂžrste Ăžjekast er Bibi Bloksbjerg bare en helt normal pige. Hun bor sammen med sine forĂŠldre Barbara og Bernhard. Men hun har en hemmelighed: Hun kan hekse. Ligesom sin mor, som altid lĂŠrer Bibi nye trylleremser. Nogle gange tager Bibi i smug heksebogen og afprĂžver selv nye trylleformularer – og det gĂ„r ikke altid godt. En dag forhekser hun ved et uheld sin lĂŠrer. Da hun forsĂžger at fĂ„ hunde til at tale, virker trylleformularen heller ikke, som den skal. Og da hun forsĂžger at give den dovne borgmester en lĂŠrestreg, gĂ„r det fĂžrst for alvor galt ...

Unge og gamle fans har elsket Bibi Bloksbjerg siden 1980. Den kÊkke heksepige er opfundet af forfatteren Elfie Donnelly. Som en af de mest succesfulde lydbogsserier til bÞrn har Bibi Bloksbjerg fÄet tildelt flere guld- og platinplader.