(5)

Biler 2

ljudbok


Racerbilen Lynet McQueen og hans bedste ven, kranbilen Bumle, rejser til udlandet for at deltage i det fĂžrste Verdens Grandprix nogensinde – sponsoreret af Sir Miles Axlerod og hans nye, bĂŠredygtige brĂŠndstof, Allinol. Vejen til mesterskabet og titlen som verdens hurtigste bil er dog ikke uden forhindringer for de to venner, og undervejs bliver Bumle blandet ind i et internationalt og tophemmeligt spioneventyr med eksploderende motorer og en mystisk Professor Z, der er fast besluttet pĂ„ at sabotere Lynets sejr.

SpĂŠnd sikkerhedsselen og rĂŠs med Lynet McQueen og hans venner fra KĂžlerkildekĂžbing pĂ„ hĂŠsblĂŠsende eventyr! KĂžr pĂ„ glatis i Ruslands gader, hjĂŠlp Bumle med at finde PĂ„skebilen, flyv med ud pĂ„ mĂ„nemission og mĂŠrk suset, nĂ„r McQueen og de andre racerbiler drĂžner forbi dig i Stempel Cup’en. KA-CHOW!!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med pĂ„ eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, LĂžvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. SlĂ„ Ăžrerne ud og lĂŠn dig tilbage – mod det uendelige univers!


UpplÀsare: Mathias Klenske
LĂ€ngd: