(1)

Bill og Ben lader loven ske fyldest

e-bok


Mens Bill, svÊkket af et markant blodtab efter kamp, lÄ bevidstlÞs ude i bjergene, var Ben reddet til den nÊrmeste by for at finde en lÊge.

NÊppe var han kommet til byen, fÞr han mÄtte tage modet fra en pralende laps, som forsÞgte at skyde ham ned bagfra. SÄ gik den vilde jagt, og han mÄtte sÞge tilflugt der, hvor den ukuelige pastor Hingle nÊgtede den mÊgtigste mand at komme i nÊrheden af den lange texaner.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de fĂ„ forfattere, der har skrevet mere en hundrede bĂžger – 746 for at vĂŠre helt prĂŠcis. Deriblandt er ogsĂ„ mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben".

"Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berÞmte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien fÞlger de to cowboys Bill og Ben pÄ deres utallige eventyr, der spÊnder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.