(0)

Biologen der tabte hovedet

ljudbok och e-bok


"Han rejste sig med sit slappe kĂžn dinglende mellem benene og gik hen til vinduet. PĂ„ legepladsen inde i KildevĂŠldsparken spillede bĂžrnene stadig bold. De var omtrent samme alder som hans egne, og han besluttede sig for, at det var sidste gang, han havde sat sine ben i denne lejlighed.

Det har vi vist hĂžrt fĂžr, mindede han sig selv om. Og det hjĂŠlper ikke, vel?

Da lyden af Ievas accent endnu en gang nÄede ham ude fra kÞkkenet, vidste han, at han denne gang mente det."

Mikrobiologen Pelle har en meningslÞs affÊre med en lettisk kvinde, og hver gang kÞnsakten er ovre, beslutter han sig for, at det mÄ hÞre op. Men denne gang er det anderledes. Mens Ieva er ude i kÞkkenet, overvÊrer Pelle en sÄ hÊslig forbrydelse, at han ikke bare kan forlade Ieva og glemme alt om deres forhold. Lige sÄ stille begynder Pelles tilvÊrelse at falde fra hinanden, mens han forsÞger at beslutte, om han skal gÞre sin pligt som borger eller fortsat skjule affÊren for sin kone.

Robert Zola Christensen (f. 1964) er en dansk forfatter og forsker ved Lund Universitet. Han har en ph.d. i nordisk filologi og har udgivet en lang rÊkke bÞger i forskellige genrer. Robert Zola Christensen debuterede som forfatter i 1997 med romanen "Kristinas tavshed". Sidenhen har han udgivet bÄde fagbÞger, krimier, bÞrnebÞger og romaner. I 2009 blev han nomineret til Danmarks Radios Romanpris for samtidsromanen "Aldrig sÄ jeg sÄ dejligt et bjerg".


UpplÀsare: Ole Ilum Hansen
LĂ€ngd: