(0)

Black Star

e-bok


"Black Star" er historien om den smukke, sorte hest Black Star, der har en lovende fremtid som vĂŠddelĂžbshest. Men skĂŠbnen vil det anderledes, og efter at vĂŠre blevet brudt brutalt ned pĂ„ banen, ender Black Star i hĂŠnderne pĂ„ en landevejsrĂžver – og til sidst som en del af Napoleonskrigen.

"Black Star" er det fĂžrste af to bind om hesten Black Beautys familie.

Josephine Pullein-Thompson (1924-2014) var en britisk forfatter fra en familie fyldt med skribenter. Hendes to sÞskende, Diana og Christine, var ligeledes forfattere og sammen er de kendt for deres massive bidrag til litteratur om heste og ridning. Josephine Pullein-Thompson var igennem hele sit liv selv interesseret i heste og ridning og havde sin egen rideskole. Hun har blandt andet udgivet hestebogsserien "Ponyrytterne" om Frances og hendes veninders eventyr. Selvom Pullein-Thompson primÊrt skrev bÞger henvendt til bÞrn og unge, udgav hun ogsÄ nogle fÄ romaner rettet mod en voksen lÊserskare. Disse bÞger blev udgivet under pseudonymet Josephine Mann.

Den todelte serie om Black Beautys familie fortĂŠller i historierne "Black Star" og "Black Raven" om slĂŠgten af smukke, sorte heste, hvis liv og skĂŠbner strĂŠkker sig ned igennem historien.