(4)

Blackjack

ljudbok och e-bok


Frants Hjejle er i problemer. Han er blevet afskediget fra politiet og har spillet sin formue op.

Da han mĂžder den fascinerende Cecilie, fĂžler han, at han har vundet den store gevinst, og han giver sig straks fuldstĂŠndig hen til hende. Men da hun brat afbryder forholdet, falder Hjejle tilbage i sin gamle tilstand og sĂžger tilflugt ved blackjack-bordet.

Et mystisk dÞdsfald bringer ham ud af trancen og pÄ sporet af en lyssky loge, og det gÄr op for ham, at Cecilie ikke alene har spillet hans fÞlelser et puds, men ogsÄ er dybt involveret i sagen.

Dette er den femte bog i serien om detektiven Frants Hjejle og tillige en fortsĂŠttelse af "Mord i Rio" med Frederik Jersild i hovedrollen. BĂžgerne kan lĂŠses uafhĂŠngigt af hinanden.

"Dansk krimiserie i den mere hÄrdkogte stil (...) Tonen er tÞr, distanceret ironisk, og der er i det hele taget noget noir over den usentimentale serie med dens gennemgÄende og ikke udprÊget sympativÊkkende persongalleri." (LektÞrudtalelse, DBC)

Jan Thiele (f. 1957) er en dansk forfatter og uddannet cand.jur. fra KÞbenhavns Universitet. Han har udover bÞgerne i Hjejle-serien ogsÄ udgivet diverse krimier og romaner.