(0)

Blodets Bog - Lysbringeren

e-bok


Adrian er ikke en typisk teenager. Han plages af mĂŠrkelige og tit ret uhyggelige drĂžmme, der ofte har foruroligende mange fĂŠllestrĂŠk med ting, som er sket i virkeligheden. Sammen med sin barndomsveninde forsĂžger han at analysere og forstĂ„ disse drĂžmme, men det viser sig imidlertid, at drĂžmmene er ikke den eneste ’unaturlige’ evne, Adrian er i besiddelse af – og ved et frygteligt uheld ender han med at slĂ„ selvsamme barndomsveninde ihjel.

Hendes dÞd bliver startskuddet til en serie af begivenheder, der fÄr ham trukket ud af hans trygge tilvÊrelse og Äbner hans Þjne for, at der foregÄr meget bag kulissen i den verden, han lever i. Han opdager, at han ikke er sÄ alene med sine evner, som han troede 
 men han opdager ogsÄ, at der er magtfulde mennesker derude, som mener, at folk med magiske evner per definition er onde og slet ikke har ret til at eksistere.

Lysbringeren er den fĂžrste bog i serien Blodets Bog – et eventyr indenfor genren magisk realisme. Den tager sit afsĂŠt i nutidens Danmark i en tid, hvor den moderne inkvisition nĂŠsten har fĂ„et udryddet alle magikere.