(2)

Blot til lyst

ljudbok


Dette er en bog om kvinder, der ikke Ăžnsker at nĂžjes med den form for sex, som ofte er en konsekvens af et traditionelt parforhold. I bogen kan du blandt andet mĂžde erhvervslederen, der efter 12 Ă„rs sexlĂžst ĂŠgteskab mister sin mand og bliver vĂŠrtinde i en sexklub.

Du kan ogsÄ mÞde den muslimske kvinde, der efter et erotiklÞst tvangsÊgteskab med en hÄblÞs Êgtemand er yderst afklaret med at vÊre ham utro.

En anden af bogens hovedpersoner er journalisten, som igennem sit lange Êgteskab fantaserer om at have sex med en stor gruppe mÊnd pÄ én gang. Efter en skilsmisse vÊlger hun at gÞre drÞmmen til virkelighed.

Carsten Graff har i mange Är beskÊftiget sig med tabuer. I denne bog kommer han ind under huden pÄ en rÊkke kvinder, som har valgt at bruge swingermiljÞet som et sted, hvor de kan handle pÄ deres lyster. At det har vÊret muligt for ham at komme sÄ tÊt pÄ disse kvinder, skyldes at han har fÄet masser af hjÊlp fra et ellers meget lukket miljÞ.

Bogens historier er hentet blandt kvinder der har deres gang i swinger - klubben CitySwingers pÄ Amager, men kunne i virkelig- heden have udspillet sig i en hvilken som helst swingerklub i Danmark eller i udlandet.