(0)

Blues for Kitty

e-bok


En drabelig kriminalroman om mordet pÄ en fransk orkestermusiker Kitty under en turné. De andre i orkestret bliver opskrÊmte, da de hÞrer, at deres elskede veninde og kollega er blevet kvalt pÄ sit vÊrelse. Kort efter bliver klarinettisten, John anholdt for mordet. Men der er noget, der ikke stemmer. Fast besluttede pÄ at finde ud af, hvad der er sket, begynder flere af orkestermusikerne en opklaring af drabet. Til deres store overraskelse peger sporene dog pÄ, at morderen stadig spiller med ...

"Da han havde kvalt hende, satte han sig i stolen ved siden af sengen og skjulte ansigtet i sine hÊnder. Men det var en tom gestus. Han sad lÊnge og ventede pÄ, at de fÞlelser, der hÞrte sig til, skulle komme strÞmmende ind over ham... Han undrede sig. Der var intet kynisk eller hÄrdhjertet ved ham. Hvordan kunne han nu sÄ roligt sidde ved siden den pige, han havde drÊbt? Hvor blev alle de fÞlelser af, som burde komme i den situation.

Det eneste, han fĂžlte, var en lettelse, der blev stĂžrre og stĂžrre for hvert minut."

Peter Sander er blot et af de mange pseudonymer, som den danske forfatter Bengt Janus Nielsen (1921-1988) skrev under. I dag huskes han isÊr for sine spÊndende bÞrne- og ungdomsbÞger, herunder de verdensberÞmte Kim-bÞger. OgsÄ Hanne- og Kitty-bÞgerne hÞrer til blandt hans mest kendte og lÊste vÊrker.