(0)

Bolsjoj

e-bok


Tvillingerne Sara og Samuel er det nye store talentpar fra den kongelige danske balletskole. De er som blot 16-Ärige blevet inviteret til Bolshoi balletten i Moskva for at deltage i en forestilling, der kan blive afsÊttet til en enestÄende international karriere.

Sammen har de altid vÊret stÊrke. Fokuserede, ambitiÞse og fuldkommen opslugt af dansen, skÞnheden og hinanden. Udfordringen fra krop og psyke i forandring begynder at vise sig som smÄ sprÊkker i deres isolation, og det er op til Saras vilje at stÞtte den mere skrÞbelige Samuel og holde fast i drÞmmen og mÄlet.

Men allerede inden ankomsten til Moskva indvarsles farlig uforudsigelighed og fristelse. Da de er pÄ vej ind pÄ balletten, fÞres en ung mand vÊk i hÄndjern. Det er Maksim pÄ 18 Är, sÞn af balletmesteren Grigory. Trods skÞnhed, charme og talent Þdelagde Maksim sin egen dansekarriere med dÄrligt selskab, og Grigory er kontant i sin afregning, hver gang sÞnnen kommer i ufÞre.

Johanne Algrens 3. roman er en thriller om at blive voksen i spĂŠndingsfeltet mellem en superkontrolleret balletverden og et moskovitisk kaos.