(59)

Botanikeren

ljudbok och e-bok


Det her bliver den léngste uge i Washington Poes liv 


Kriminalassistent Washington Poe kan tÊlle sine venner pÄ én hÄnd. Og sÄ vil han stadig have tommelfingeren tilbage. Der er selvfÞlgelig den guddommeligt uskyldsrene civilansatte analytiker, Tilly Bradshaw. FuldstÊndig genial og lidt af en social hÄndgranat. Han har kendt sin overbebyrdede chef, Stephanie Flynn, i Ärevis, og det samme gÊlder hans nabo, fuldtidsfÄrehyrden og deltidshundepasseren Victoria.

Og sĂ„ er der Estelle Doyle. MĂžrk og farlig og sexet som bare pokker. Det er rigtigt, at den sarkastiske patolog aldrig har befundet sig pĂ„ livets solside, men er hun gĂ„et for langt denne gang? Med to skud i hovedet virker hendes fars mord som en sag, der ligger lige til hĂžjrebenet. Estelle har rester af krudtslam pĂ„ hĂŠnderne, og i et hus omgivet af nyfalden sne, er hendes fodspor de eneste at se. Siden sin anholdelse har hun kun sagt tre ord: ”Underret Washington Poe.”

Imens sender giftmorderen med dÊknavnet Botanikeren digte og pressede blomster til landets mest forhadte mennesker. Forskruet og genial som han er, lader han til at kunne gÄ igennem vÊgge og drÊbe ustraffet pÄ trods af sine advarsler til ofrene og alle sikkerhedsforanstaltninger.

Poe hader lukket rum-mysterier, og nu skal han lÞse hele to. For at opklare dem er han nÞdt til at trÊkke pÄ alle sine ressourcer: Tilly Bradshaw, en chef for afdelingen for organiseret kriminalitet og endda en alkoholiseret tidligere journalist. For hvis han ikke gÞr det, bliver ligene ved med at hobe sig op 


---

”Hypnotiserende, makaber og morderisk morsom. Botanikeren er M.W. Craven, nĂ„r han er allermest syndig. Jeg kunne ikke vĂŠre mere vild med den her serie.” - Chris Whitaker

”Endnu en elegant thriller fra kongen af krimier, der foregĂ„r i Cumbria.” - Paul Finch

”Poe- og Tilly-bþgerne er en fornþjelse.” - Steve Cavanagh

”Fantastisk.” - Martina Cole

”Mþrk, skarp og overbevisende.” - Peter James

”En brutal og spéndende pageturner.” - Natasha Harding, The Sun


UpplÀsare: Peter Carstens
LĂ€ngd: