(0)

Bourne-komplottet

ljudbok och e-bok


David Webb, alias Jason Bourne, har vÊnnet sig til at leve et stille liv med sin kone, Marie, og deres to bÞrn, og hÄber, at han én gang for alle har lagt sin farlige spiontilvÊrelse bag sig. Imidlertid har hans gamle Êrkefjende, Sjakalen, den mest eftersÞgte terrorist i verden, sat sig for at gÞre det af med ham. Da Bourne hÞrer om terroristens planer, sender han sin familie i sikkerhed hos Maries bror i Caribien, og gÄr i gang med at jage den mand, der har ham pÄ kornet.

Selvom Sjakalen er blevet Êldre og har mistet en del af sin magt, har han stadig venner pÄ de rette steder, og efterhÄnden gÄr det op for Bourne, at hverken han selv eller hans familie kan fÞle sig sikre, sÄ lÊnge Sjakalen er i live. Der er lagt op til et endeligt opgÞr. Kun én af de to mÊnd kan overleve.

”Bourne-komplottet” er tredje og sidste bog i Robert Ludlums ikoniske spionserie om Jason Bourne. De populére film af samme navn med Matt Damon i hovedrollen er inspireret af Ludlums bþger.

Robert Ludlum (1927-2001) var en amerikansk forfatter, der stod bag en lang rĂŠkke populĂŠre spionthrillere, som er blevet solgt i over tre millioner eksemplarer verden over. Han er bedst kendt for spionserien om Jason Bourne, der i 2002 blev filmatiseret med Matt Damon i hovedrollen.


UpplÀsare: Morten Thunbo
LĂ€ngd: