(0)

Boys

e-bok


Lasse fylder 65 og holder fest. For fÞrste gang i tyve Är skal hans sÞn komme pÄ besÞg i hytten i skoven, og Lasse har forberedt det hele gennem lang tid. KÞbt maden, landgangsbrÞd med pÄlÊg, lÄnt service, ryddet op og gjort rent, for nu skal sÞnnen fÄ at se, at man godt kan klare tingene selv.

Men midt i forberedelserne forsvinder Lasses hund, Boys, hans medkÊmper og bedste ven. Det er meget koldt udenfor, og Boys har ikke sit dÊkken pÄ. Og her taler vi ikke om en schÊfer, men om en racehund, en radmager whippet med tynd pels og Þmfindtlige poter.

Boys handler om faderen, sĂžnnen og den stakkels hund. Om den grĂŠnselĂžse, men skamskudte kĂŠrlighed, om skidtet i krogene, skeletterne i skabet og om aldrig rigtig at finde hjem.

"Slutningen skal af gode grunde ikke afslĂžres her, men det er ikke for meget at sige, at "BOYS" sĂŠtter spor hos lĂŠseren lĂŠnge efter, at den sidste side er lĂŠst, og bogen er sat tilbage i reolen." Anne Randbo Back, Jyllands-Posten

"Forfatterens sprog og sans for den finurlige handling formÄr virkelig at stable dette forfaldsunivers pÄ benene i en sanset virkelighed, hvor stanken af uvaskede kroppe, forsÞmte hjem og vÄd hund trÊnger ind og giver stank til de erindrende, forklarende og bortforklarende bevidstheder." Niels HoukjÊr, Berlingske

Anna Ringberg (f. 1980) er en svensk forfatter, freelance journalist og redaktĂžr.

Anna Ringberg debuterede i Danmark med romanen "Boys" tilbage i 2012. Hendes forfatterskab er oversat til flere sprog.