(0)

BRANDFARLIGT DRAB : En udfordring for Team Milton

e-bok


Kan man dÞ to gange? Det kan lyde som et urealistisk spÞrgsmÄl. Ikke desto mindre er det, hvad Team Milton, bestÄende af Ella, Li-Mei, Silas, Ibsen og Milton, bliver konfronteret med. En midaldrende kvinde, LÊrke, findes indebrÊndt i sit eget hus i Aarhus-forstaden Sundby, hvor hun boede alene. LÊrke er Äbenbart ikke dÞd under branden, viser det sig, og en efterforskning tager sin begyndelse, for hvem Þnskede at brÊnde en allerede dÞd kvinde i kvindens eget hjem?

Det giver Team Milton hovedbrud at finde gerningsmanden, der ikke lige umiddelbart er til at fÄ Þje pÄ, med manglende spor og indlysende motiver. Der skal dog flere tragiske hÊndelser til, fÞr der synes at komme en Äbning i sagen. Det er dog ikke en helt almindelig gerningsmand, som viser sig at vÊre den brandfarlige drabsmand.

Find ud af, hvordan det hele hÊnger sammen i denne bog, Brandfarligt drab, bind 47 i Team Milton-krimiserien, hvor Li-Mei ogsÄ fÄr besÞg hjemme af en overnattende gÊst?

Silas hjÊlper sin bedste kammerat, Samuel, som bliver truet med ret sÄ voldsomme trusler, der krÊver Þjeblikkelig handling.