(2)

Brandwashed

e-bok


Er du blevet Brandwashed?

Hvis du nogensinde har givet efter for dit barns plageri om et bestemt mÊrke legetÞj eller morgenmadsprodukt, kÞbt en bog, fordi den var pÄ bestsellerlisten, dÄnet over det sidste

nye teenageridol, sovet med din iPhone puttet hyggeligt mellem dig og din sovende ÊgtefÊlle, "kunnet lide" noget pÄ Facebook, tilmeldt dig en kundekortsordning eller proppet en lille flaske hÄnddesinfektionsmiddel i tasken, fÞr du gik hjemmefra, sÄ er du blevet brandwashed.

Det ved det visionÊre marketinggeni Martin Lindstrom, fordi han i over tyve Är har befundet sig i frontlinjen i alle de forskellige branding-krige. Og nu er han klar til at vende spotlightet mod sin egen branche og afslÞre hele det spektrum af psykologiske fÊlder og tricks, som moderne marketing- og reklamefolk bruger til at slÞre sandheden, manipulere med vores tanker og overtale os til at kÞbe. PÄ baggrund af alt det, Martin Lindstrom har set bag kulisserne og bestyrelseslokalernes lukkede dÞre i nogle af verdens stÞrste og mest rentable organisationer, og ud fra de omfangsrige og banebrydende undersÞgelser, han har gennemfÞrt med henblik pÄ denne bog, afslÞrer han her nogle af marketingverdens bedst bevarede hemmeligheder.

BRANDWASHED er et must at lÊse for moderne velinformerede forbrugere, som gerne vil vide, hvordan vi kan beskytte os selv og begynde at kÊmpe imod de globale giganter, der rotter sig sammen for at fÄ fat i vores penge.

"... god og tankevĂŠkkende underholdning"

- Berlingske