(5)

Broderskabet

ljudbok och e-bok


Korstogenes ĂŠra nĂŠrmer sig sin afslutning. En ung tempelridder sendes ud for at beskytte en hemmelighed, som kan ĂŠndre historiens gang.

London 1260. Vennerne Will og Garin er i lÊre som tempelriddere i Ordenens hovedkvarter. PÄ samme tid i Syrien udkÊmpes et blodigt slag mellem mamlukkerne og mongolerne. Mamlukkerne sejrer, og deres hÊrfÞrer Baybars, en tidligere slave, griber magten og gÞr sig selv til sultan. Kun for at indlede en skÄnselslÞs krig mod de kristne.

Mellem Will og Garin stĂ„r den unge kvinde Elwen, der er niece til en hĂžjtstĂ„ende tempelridder. Sammen inddrages de i jagten pĂ„ Bogen om Gralen skrevet af Anima Templi – et hemmeligt broderskab inden for selve tempelridderordenen, som prĂŠdiker forsoning mellem de tre store religioner. Men Broderskabet har magtfulde fjender, der drĂžmmer om at knuse ikke bare Broderskabet, men hele Tempelridderordenen, og de vil gĂžre alt, hvad der stĂ„r i deres magt for at fĂ„ fat i den farlige bog.

Broderskabet er fÞrste del af Robyn Youngs fÊngslende romantrilogi om det sidste store korstog, om det kristne imperiums fald og muslimernes vej mod magten. Et storslÄet historisk drama fuld af drabelige slag, ondsindede intriger og lidenskabelig kÊrlighed.


UpplÀsare: Esben Hansen
LĂ€ngd: