(18)

Caraval

e-bok


Husk, det er bare et spil 
Stephanie Garbers New York Times bestseller CARAVAL er en af Ă„ret mest hypede y/a-titler. Den er solgt til over 30 lande, optrĂŠder bl.a. pĂ„ bestsellerlisterne i USA, England og Frankrig og er optaget pĂ„ Amazons “Best Books of 2017 ”. Filmrettighederne blev solgt allerede fĂžr udgivelsen til Twentieth Century Fox og producenterne af The Hunger Games og Divergent er tilknyttet projektet.

Caraval er fuld af kĂŠrlighed, intriger og drama: Scarlett Dragna har aldrig vĂŠret andre steder end pĂ„ pĂ„ den lille Ăž Trisda, hvor hun bor med sin lillesĂžster og sin dominerende far. Men gennem hele sin barndom har hun lĂŠngtes efter at opleve Caraval – den Ă„rlige, ugelange forestilling, hvor publikum spiller med i en dĂždsensfarlig leg for at finde ud af, hvad der er virkelighed, og hvad der er fantasi.

PĂ„ trods af deres fars Ăžnske bliver Scarlett kidnappet af sine vilde lillesĂžster Donatella og en farlig – men ogsĂ„ farligt forfĂžrende – ung sĂžmand ved navn Julian og fĂžrt til det sted, hvor Ă„rets Caraval opfĂžres. Men snart forsvinder Donatella, og Scarlett bliver tvunget til at slĂ„ sig sammen Julian i jagten pĂ„ at finde Tella, fĂžr Caravals onde Master gĂžr det.