(0)

Carte Blanche

e-bok


En dekryptering af en hemmelig besked afslÞrer, at England huser en ondskabsfuld person, der planlÊgger et angreb, hvor flere tusinde mennesker vil dÞ. Agent 007 har nu en uge til at sÊtte en stopper for sin dystre modstander, der svÊlger sig i dÞd og forrÄdnelse.

’Carte Blanche’ er den nyeste bog om James Bond. Modstanderne spiller ikke lĂŠngere efter reglerne, sĂ„ det er nĂždvendigt at tage hĂ„rdere midler i brug. Derfor fĂ„r agent 007 carte blanche til at gĂžre, hvad der er nĂždvendigt.

Forfatteren:

Jeffery Deaver er fþdt i 1950 i USA. Mange af hans bþger er internationale bestsellere. ’Carte Blanche’ er hans fþrste James Bond-bog.

Salg:

’Carte Blanche’ debuterede som nr. 1 pĂ„ Amazons bestsellerliste og har vĂŠret pĂ„ den engelske bestsellerliste siden udgivelsen. Rettigheder er solgt til 21 lande. -

Anmeldelser.

-FĂŠngende moderne thriller.

Daily Express

- Det mest imponerende ved ’Carte Blanche’ er genialiteten i den Ă„ndedrĂŠtslĂžse, blodtĂžrstige handling. Som en mester i vildledning skaber Deaver flere overraskelser.

Evening Standard.

- Deaver er en af verdens mest elegante og udspekulerede thrillerforfattere - en langt bedre hÄndvÊrker end Ian Fleming.

Telegraph.