(0)

Casondar

e-bok


Tamika er forĂŠldrelĂžs, og hun vil egentligt bare vĂŠre i fred med sine tanker. Men Jesse, skolens scorekarl, vil ikke lade hende vĂŠre i fred. En fatal aften mĂžder hun den mystiske Alex, der lader til at vide mere om Tamikas liv, end hun selv gĂžr. De bliver venner, hvilket kun gĂžr Jesse mere jaloux.

Jo mere Tamika lÊrer om sig selv og sit liv, jo mere forvirret bliver hun. Hun ved ikke, hvem af fyrene hun kan stole pÄ, og hun mÄ sÞge sandheden i fortiden - en sÞgen der fÞrer hende ind i en fantastisk verden af varulve, vampyrer, dÊmoner og fortabte sjÊle.

Uddrag af bogen:

"Jeg har ikke brug for det, jeg sover ikke, aldrig nogensinde vil du komme til at se mig sove," kom den kolde stemme tilbage lige i hovedet pÄ hende, som om det var frastÞdende at sove. Hendes ryg og resten af kroppen rettede sig endnu mere op end fÞr og prÞvede at bevare Þjenkontakten med Alex, sÄ han ikke kunne slippe udenom samtalerne.

"Det var lige det, jeg ville snakke med dig om," sagde hun til Alex, "Jeg ved godt, hvad her foregÄr, men jeg vil hÞre ordene fra dig og kun dig. Du vil fortÊlle mig om Jesse, fortÊlle mig om dig selv og mine forÊldre, kÊden mellem os alle og hvorfor jeg er, som jeg er," en direkte kommando var kastet mod ham, det var svÊrt for Alex at se vÊk, de havde det samme blik, der kunne fastholde andre, som ikke var til at klare.

Om forfatteren:

Stephanie Ann Christoffersen blev fÞdt i 1995 pÄ Haderslev Sygehus. Sammen med sin familie bor hun i Gram, en lille by i SÞnderjylland. Hendes fritid bliver brugt pÄ at skrive og tegne, sÄdan har det vÊret, fra hun var omkring ni-ti Är.