(0)

Cecilie Haugaard og barndomsveninden Caroline Ravn Pedersen

ljudbok


Et sÞsterlignende forhold, pÄ grÊnsen til det syge. SÄdan beskriver de to barndomsveninder deres venskab, der startede i bÞrnehaven. Hverken karrierer, bÞrn eller mÊnd har kunnet skille de to kvinder ad. Her fortÊller de to hjerteveninder om, hvordan en depression var ved at knÊkke deres venskab, og hvad der reddede det. Hvad vil det desuden sige at vÊre en veninde-pige, og hvorfor er det ikke nÞdvendigvis en dÄrlig ting at vokse fra hinanden? Lyt med.

HvornÄr er man egentlig en god veninde? Og ikke mindst hvordan? Flere forskere har udrÄbt venskabet til at vÊre den nye grundsten i det moderne menneskes til tider kaotiske liv. Men det der med at fÄ gode venner er ikke lige nemt for alle. For podcastvÊrt Freia Dam har det altid vÊret svÊrt at gennemskue de mange uskrevne regler og forventninger, som (potentielle) veninder har haft til hende. Derfor har hun inviteret en rÊkke kendte kvinder og deres udvalgte veninder i studiet for at blive klogere pÄ de uskrevne veninde-regler. For hvordan holder man egentlig fast i en veninde, og hvorfor er det overhovedet umagen vÊrd?

VĂŠrt: Freia Dam

Produktion og klipning: Rikke Romme

RedaktĂžr: Sara Wilkins, alt.dk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Freia Dam er journalist, radiovĂŠrt og podcastproducent. Hun stĂ„r blandt andet ogsĂ„ bag Talk Town podcastene ’Hele vejen rundt’ og ’Fit Living Podcast’.


UpplÀsare: Freia Dam
LĂ€ngd: