(0)

Ceremonial Cacao - med Camille Namaste

ljudbok


Camille Namaste er Ceremonial Cacao-mama, og i dette afsnit har hun taget Cacao med til mig, som vi spiser, mens hun fortĂŠller om sine erfaringer med Cacao, og hvad det kan.

Camille har haft en barndom og ungdom prĂŠget af vold og misbrug, og senere som voksen blev hun impliceret i en billykke, hvilket har sat sig i kroppen som trauma og kroniske smerter. Det har hun sammen med breathwork bearbejdet ved brug af Ceremonial Cacao.

Vi taler om feminin og maskulin energi, og hvordan det kan vĂŠre, at kvinder i langt hĂžjere grad mĂždes i cirkler og deler tanker og refleksioner.

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Annasophia er er ogsĂ„ uddannet yogalĂŠrer - hun underviser bĂ„de firmaer og private – og astrolog.