(20)

Chakras

ljudbok


Denne bog giver et indblik i de syv centrale chakras, som er en grundlÊggende del af kropsforstÄelsen i yogatraditionen. Du lÊrer, hvordan du kan bruge dem til at forstÄ og balancere din vÊren i verden.

Chakrasystemet er en uvurderlig kilde til selvindsigt og et brugbart redskab i din personlige udvikling. Metta Myrna tilbyder her en letforstÄelig og tilgÊngelig guide til den Êldgamle videnskab og giver konkrete eksempler og fif til, hvordan du kan bruge den i praksis.

Metta Myrna (f. 1972) er stifter og indehaver af skolerne "Lige her - lige nu", "Min FĂždsel" og "KĂŠrlig Kakao". Hun har tidligere bevĂŠget sig i den akademiske verden som sociolog og forsker, men har siden 2006 levet af det, hun brĂŠnder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling. Metta har uddannet sig gennem hele sit liv og opsĂžger til stadighed nye lĂŠrere og traditioner for at lade sig inspirere. Hun er blandt andet certificeret yogalĂŠrer, reiki-master, doula, afspĂŠndingsmassĂžr, akupunktĂžr og cand.scient.soc.