(1)

Chokoladesucces

e-bok


Vil du gerne knÊkke koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter pÄ de lÊkreste flÞdeboller, fyldte chokolader og uimodstÄelige kager?

SÄ er denne nye bog fra bageeksperten Annemette Voss Fridthjof og hendes makker, uddannet chocolatier Iben Devantie, noget for dig. De to forfattere har lÊrt hinanden at kende igennem Den store bagedyst, hvor de deltog i henholdsvis 2013 og 2016, og deres makkerskab bÊrer prÊg af lige dele erfaring og nytÊnkende idérigdom.

Det er mere populÊrt end nogensinde blandt bageelskere og krea-folk at arbejde med chokolade, hvilket ogsÄ resulterer i, at sociale medier flyder i Þjeblikket over med billeder af luksuriÞse chokoladekreationer.

Du kan ogsÄ vÊre med. I bogen tager Annemette og Iben dig pÄ en let og overskuelig mÄde i hÄnden og afmystificerer alle trin og teknikker i en chokoladetemperering, sÄ du aldrig mere vil fÞle berÞringsangst over for chokoladen. Du fÄr alt det vigtigste at vide om udstyr, god chokolade og faldgruber. Og sÄ lÊrer du ikke mindst at stÞbe chokolade, dyppe i chokolade og pynte med chokolade.

Bogen er et overflÞdighedshorn af fyldte chokolader med alt fra saltkaramel og hindbÊrganache til chili- og romfyld. Den byder bl.a. ogsÄ pÄ flÞdeboller med solbÊr, passionsfrugt og en inside-out udgave, diverse chokoladebarer og skumfiduser, pÄskeÊg, romkugler og endelig, men ikke mindst, de skÞnneste chokoladekager med forskellig slags pynt.

Bogen indeholder rigeligt af how to-billeder, sÄ du tydeligt forstÄr instruktionerne.