(0)

Concrete Rose

e-bok


Concrete Rose giver os forhistorien til Angie Thomas stĂŠrke debut om pigen Starr: The Hate U Give. Vi er tilbage i Garden Heights og fĂžlger denne gang Starrs far, Maverick Carter.

Maverick er sÞn af en bandeleder, som nu sidder i fÊngsel. For at hjÊlpe sin mor Þkonomisk dealer han stoffer for The King Lords. Det er sÄdan, han har lÊrt at tjene sine penge.

Der er styr pÄ det meste - lige indtil Maverick finder ud af, at han skal vÊre far. Hvordan handler man stoffer, gÞr skolen fÊrdig og passer sit barn pÄ samme tid? Det kan Mav ikke, sÄ da han fÄr mulighed for at komme ud af The King Lords og stofferne, tager han den. Men King Lords-blodet lÞber i hans Ärer, og loyalitet, hÊvn og ansvar er ved at Êde Mav op. SÊrligt da en nÊr ven bliver slÄet ihjel.

YA-fĂŠnomenet Angie Thomas er tilbage med en stĂŠrk fortĂŠlling om at vĂŠre en ung, sort fyr fra ghettoen i USA med alt, hvad det indebĂŠrer af social uretfĂŠrdighed. Concrete Rose er en roman om at kĂŠmpe for sit vĂŠrd i en verden, hvor ingen regner en for noget.