(1)

COPENHAGEN : TheTravelBook

e-bok


COPENHAGEN indeholder en rÊkke anbefalinger om, hvor man skal bo og spise samt hvad man skal opleve, nÄr man rejser til KÞbenhavn.

Denne bog er en rejseguide, og den indeholder detaljer som sociale medier, kontaktoplysninger og Äbningstider. Dette er en bog, der skal bruges til inspiration og planlÊgning og nÄr du rejser rundt i KÞbenhavn.

Med smukke fotos fra KĂžbenhavn, beskrivelser af unikke oplevelser og personlige, helhjertede anbefalinger fra to lokale KĂžbenhavnere, Karoline & Rasmus.

Ud over dette er fokus i denne bog, hvordan man rejser bÊredygtigt i KÞbenhavn. Derfor indeholder denne bog anbefalinger om certificerede miljÞvenlige hoteller, certificerede Þkologiske restauranter og shopping i de bedste genbrugs butikker. Vi har ogsÄ inkluderet oplevelser, der understÞtter miljÞmÊssige eller sociale initiativer.

Bogen COPENHAGEN er til de miljÞmÊssige og socialt bevidste rejsende, der gerne vil udforske byen uden at efterlade et miljÞaftryk. Samt til de rejsende, der er nysgerrige efter, hvilke bÊredygtige og innovative initiativer og oplevelser KÞbenhavn har at byde pÄ.