(2)

Creole Belle

ljudbok


I Creole Belle mÞder vi vores helt og James Lee Burkes gennemgÄende figur gennem mere end 20 Är, Dave Robicheaux, i nye omgivelser som rekonvalescent pÄ et hospital pÄ St. Charles Avenue i New Orleans. Her kÊmper han med en fjende, som er mere lumsk og lusket end den, der placerede en kugle i RobicheauxŽ ryg for en mÄned siden under et skyderi ved Techefloden.

Morfinen lokker ham tilbage mod den misbrugermentalitet, som engang truede med at ÞdelÊgge hans liv. Hans seneste gÊst er en ung kvinde er i Þvrigt gÄdefuld, hun dukker lydlÞst op dukker op ved hans sengekant og efterlader ham en iPod, der blandt andet indeholder den gamle country ŽnŽ blues-sang My Creole Belle.

Hvad Dave ikke ved, er, at kvinden, som hedder Tee Jolie Melton er forsvundet nogle uger forinden, og ingen vil tro pÄ, at hun er dukket op igen for at mildne livet for en gammel mand med et skudsÄr. Da Robicheaux sÄ opdager, at hendes sÞster er blevet fundet dÞd, indefrosset i en isblok, som flyder rundt i Mexicanske Golf, bliver han overbevist om, at det er vigtigere end nogensinde fÞr at fÄ manet fortidens ondskab i jorden.

Dette er den 19. lydbog i krimi-serie om Dave Robicheaux, men man behÞver ikke at have hÞrt de foregÄende lydbÞger i serien.