(0)

Cykelrytter Madsens uheldige dag

e-bok


Cykelrytter Madsen er topprofessionel!

‹"Det er man nþdt til at vére, hvis man vil vére en af verdens bedste cykelryttere," siger han.‹Madsens superhurtige cykel har 28 gear, dékkene er lavet af det sejeste gummi, og hjulene er af det letteste og stérkeste metal, man kan finde.

Madsen vinder masser af cykellĂžb, og han har allerede et hav af medaljer og pokaler. Men der var en dag, hvor han ikke vandt ...

LÊs med i Cykelrytter Madsens uheldige dag og find ud af, hvorfor det ikke lykkes ham at krydse mÄlstregen som den fÞrste.

‹Cykelrytter Madsens uheldige dag af Ulrik T. Skafte er en morsom billedbog med masser af spĂžrgsmĂ„l og kigge-finde-opgaver, der lĂŠrer bĂžrn om trafiksikkerhed og fĂŠrdselsregler.

‹HjĂŠlp fx Madsen med at finde sin cykelhjelm, at kigge til bĂ„de hĂžjre og venstre, at holde tilbage for rĂždt lys og at kĂžre i den rigtige side af vejen. Og hvad skal man huske at sĂŠtte pĂ„ sin cykel, nĂ„r mĂžrket falder pĂ„?

Bogen er skrevet af Ulrik T. Skafte, der stÄr bag en lang rÊkke bÞger for bÞrn, og de sjove illustrationer er lavet af Rasmus Jensen.

‹Til bĂžrn fra fire Ă„r og op.