(12)

D for drab

ljudbok och e-bok


Han kaldte sig Alvin Limardo , og den opgave han havde til Kinsey var simpel: find en dreng, der havde gjort ham en tjeneste og giv ham en check pÄ $25.000. Det var fÞrst senere, efter at han havde snydt Kinsey for hendes honorar, at hun fandt ud af at Limardos navn i virkeligheden var Daggett. John Daggett. Tidligere indsat. Uforbederlig lÞgner. Permanent fuld. Og dÞd. Politiet mente at Daggetts dÞd var en drukneulykke. Det var Kinsey nu ikke sÄ sikker pÄ.

Kinsey bliver trukket ind eftervirkningerne af en dÞd mands liv, og hun indser hurtigt, at Daggett havde en frygtelig masse fjender. Datteren, som voksede op med en alkoholiseret far. Hustruen, der er blevet en skÞr religiÞs tosse som reaktion pÄ en utÄlelig Êgteskab. Den kvinde, som troede, at hun var fru Daggett - og som kan bevise det med blÄ mÊrker. Og der er narkohandlerne som mangler $25.000. Men mest af alt, er der de efterladte til de fem mennesker John Daggett drÊbte med sin vilde spirituskÞrsel.

Den offentlige anklager kaldte det mandrab og Daggett fik to Ă„r. Familierne kaldte det mord og havde meget god grund til at Ăžnske John Daggett dĂžd.


UpplÀsare: Agnete Wahl
LĂ€ngd: