(11)

Daddy

ljudbok och e-bok


Oliver Watson har alt, hvad han Þnsker sig: et godt job, en fantastisk kone, tre vidunderlige bÞrn og et dejligt hjem. Men hans liv Êndres brat, da hans kone forlader ham for at fortsÊtte sine studier pÄ Harvard.

Tilbage stÄr Oliver med problemerne, bÄde de praktiske og de fÞlelsesmÊssige. Men enhver forandring er en udfordring, der skal tages op, og det gÞr Oliver med held. Han bliver forfremmet og flytter til Los Angeles med bÞrnene, hvor han mÞder den smukke skuespiller Charlotte, som han forelsker sig i.

TilvÊrelsen ser igen lys ud for Oliver. Nu er spÞrgsmÄlet bare, om det ogsÄ vil lykkes ham at vinde sine bÞrns kÊrlighed og respekt og bevise over for dem, at han er en god far?

Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spÊndende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bÞger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bÞger pÄ verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af lÊsere over hele kloden.


UpplÀsare: Nanna Salomon

LĂ€ngd: