(0)

Dame alene i verden

e-bok


Kriminalforfatterinden P.D. Janson – i daglig tale Peter – fĂžrer en anonym tilvĂŠrelse. Alligevel finder en kĂžbenhavnsk gangster i ikke sĂ„ lille format frem til hende og stiller hende et forslag: "PlanlĂŠg et kup for mig. Du fĂ„r 250.000 for det. Hvis du siger nej, bliver du slĂ„et ihjel."

Peter er ikke meget for det, men hvad skal hun gĂžre? Hun siger ja, men beslutter at gĂžre alt for at komme i forbindelse med politiet og forpurre gangsterens planer – uden at miste livet. Midt i alvoren udvikler det hele sig til en hĂŠsblĂŠsende "alle-holder-Ăžje-med-alle-leg". Peter, der selv fortĂŠller historien, kan heller ikke, trods dĂždstruslen, tĂžjle hverken sin humoristiske sans eller sit pĂ„ markedet ledige hjerte.

Frits Remar er fÞdt i 1932 i KÞbenhavn. Efter en meget tilfÊldig skolegang begyndte han i 1949 at sÊlge annoncer og har fra 1956 gjort det for De Berlingske Blade, indtil han i forÄret 1972 helt helligede sig sine kriminalromaner. Siden debuten i 1967 er der fra hans hÄnd kommet 2 kortromaner, 12 noveller, 50 kriminalgÄder og 36 kriminalromaner.