(1)

Dansk fodbold. Bind 2

e-bok


I anledning af Dansk Boldspil-Unions 100 Ärs jubilÊum i 1989 udgav den legendariske fodboldspiller Knud Lundberg fire bind om dansk fodbold gennem historien. BÞgerne fortÊller om den enorme udvikling inden for bÄde selve spillet, spillernes vilkÄr og betaling og synet pÄ fodbold blandt den brede befolkning. BÞgerne ser ogsÄ nÊrmere pÄ de dygtigste spillere, de mest spÊndende kampe og de mest fantastiske mÄl gennem dansk fodbolds lange historie.

I andet bind fortĂŠller Knud Lundberg blandt andet om bronzeholdets succes ved OL i London i 1948, om grundlĂŠgningen af en dansk fodboldstil, der kom af dyrekĂžbte erfaringer, samt underholdende historier fra fodboldens inderkreds, som han selv var en vigtig del af.

Knud Lundberg (1920-2002) var en dansk sportsmand, forfatter og journalist, der prÊsterede at blive dansk mester og landsholdsspiller i bÄde fodbold, hÄndbold og basketball. Han var hyldet som sportsmand for sine store prÊstationer og blev efterfÞlgende en respekteret sportsjournalist og forfatter til en lang rÊkke bÞger om sport.