(0)

De 5 detektiver og sporhunden 13 - Mysteriet om manden med arret

ljudbok


En farlig fange er flygtet fra fĂŠngslet – en mand med et ar. Han er blevet set i nĂŠrheden af byen Peterswood, hvor bĂžrnene Larry, Daisy, Pip, Tykke og Bets bor, og politiet leder energisk efter ham. SelvfĂžlgelig kaster bĂžrnene sig omgĂ„ende ud i eftersĂžgningen, men dette mysterium er lige ved at vĂŠre for stor en mundfuld for dem. Der er ingen spor at gĂ„ efter, ingen ’rigtige’ mistĂŠnkte personer at holde Ăžje med, og det vĂŠrste er, at bĂžrnenes superfjende landbetjent Goon, ser ud til at have alle chancer for at lĂžse mysteriet fĂžrst. Men – i allersidste sekund kommer der gang i Tykkes kvikke hjerne, og sĂ„ sker der pludselig ting og sager!

Titlen er en genudgivelse af et tidligere vĂŠrk udgivet med datidens sprogbrug.

I bĂžrnekrimiserien om "De 5 detektiver og sporhunden" fĂžlger vi Larry, Daisy, Pip, Tykke, Bets og den lille skottehund Buster, som sammen lĂžser en masse mystiske sager. Serien henvender sig til de 10-12-Ă„rige.

Den engelske bĂžrnebogsforfatter Enid Mary Blyton (1897-1968) har skrevet over 600 bĂžger, som er oversat til 90 sprog og solgt i over 600 millioner eksemplarer. Mest kendt er hun for serien om "De fem", som stadig bliver solgt i store oplag den dag i dag.


UpplÀsare: Mikkel Hansen
LĂ€ngd: