(0)

De bedste ting i livet: Noveller 1967-2007

ljudbok och e-bok


"De bedste ting i livet" er et tilbageblik pÄ Ole Henrik Laubs lange og mangfoldige karriere som forfatter. Den bestÄr af et udvalg af forfatterens allerbedste noveller fra 1967 til 2007 krydret med et par nye, der aldrig fÞr har set dagens lys.

Ole Henrik Laub er kendt for at sÊtte hverdagen i den danske provins under mikroskop, og det er de skÊve eksistenser i modsÊtning til smÄborgerligheden, der kommer til sin ret i hans fortÊllinger. Hans karakterer er realistiske og levende, og dog finder disse personer sjÊldent vej ind i nyere dansk litteratur, hvilket blot er med til at give Ole Henrik Laubs fortÊllinger et ekstra pust af stjernestÞv.

Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet bĂ„de noveller, romaner, bĂžrnebĂžger, hĂžrespil og skuespil. Hans forfatterskab er prĂŠget af en realistisk stil, og mange af hans vĂŠrker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang rĂŠkke prestigiĂžse stipendier og legater –heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treĂ„rige stipendium.


UpplÀsare: Kjeld HÞegh
LĂ€ngd: