(7)

De fires tegn

ljudbok och e-bok


Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave er en fuldstĂŠndig, illustreret og annoteret nyoversĂŠttelse af Conan Doyles historier om alle tiders store detektiv. Det er den fĂžrste danske udgave, der prĂŠsenterer de fire romaner og 56 noveller i deres oprindelige rĂŠkke fĂžlge og samlinger.

BIND 2: DE FIRES TEGN

Der har lĂŠnge vĂŠret stille i Baker Street 221B, og dr. John Watson har fortvivlet set til, mens hans gode ven og bofĂŠlle, Sherlock Holmes, er sunket ned i kedsomhed og brugen af kunstige stimulanser. Men endelig en dag lysner situationen: En smuk, ung dame ved navn miss Morstan henvender sig med en hĂžjst besynderlig sag. Hendes far forsvandt under mystiske omstĂŠndigheder for 10 Ă„r siden, kort efter sin hjemkomst fra Indien, og 4 Ă„r senere begyndte hun hvert Ă„r at modtage en kostbar perle med posten – uden nogen forklaring. Nu har hun imidlertid modtaget et

brev, hvori hun inviteres til at mĂžde sin ukendte velgĂžrer.

Holmes og Watson tilbyder at ledsage hende, og snart hvirvles de ind i en dramatisk og gruopvÊkkende historie om en gammel indisk skat, om mord, svig og hÊvn og om en mystisk pagt mellem fire mÊnd, hvis ildevarslende tegn dukker op igen og igen, efterhÄnden som mesterdetektiven og hans ven trÊnger lÊngere ind i mysteriets dystre mÞrke.

SIR ARTHUR IGNATIUS CONAN DOYLE (1859-1930) var uddannet lĂŠge, men begyndte tidligt at skrive og forlod efterhĂ„nden lĂŠgegerningen helt til fordel for forfatterkarrieren. Doyle skrev i mange genrer – historiske romaner, science-fiction, eventyrromaner og nonfiktion – men det var historierne om mesterdetektiven Sherlock Holmes, der slog hans navn fast og blev hans eviggyldige bidrag til verdenslitteratur historien.


UpplÀsare: Jesper Anthonsen
LĂ€ngd: