(0)

De knuste dimensioner

e-bok


Da en gigantisk energislugende kÊde en dag skyder ud af ingenting og sÊtter sig uhjÊlpeligt fast i hans planet, beslutter Arc sig for at trodse forbuddet om at betrÊde det tabubelagte bjerg, hvorpÄ den er fÊstnet.

Det lykkes ham mod alle ods, sammen med sine venner Anna og Marius, at befri deres ellers dĂždsdĂžmte hjem, men snart lĂŠrer de, at alle planeter i hele universet har lidt samme skĂŠbne, og at et mystisk sort hul i dets centrum er kilden.

UlÞseligt forbundet til det mÊgtige KnibtangssvÊrd via en sort kÊde, der er direkte sluttet til hans hjerte, samt en ukuelig vilje og retfÊrdighedssans, drager han og vennerne ud pÄ en fantastisk, men farefyldt mission for at redde verden. Alt imens de spÞrger sig selv, hvem eller hvad der stÄr bag?

FyrtÄrn 2: De knuste dimensioner er en fortÊlling om ukueligt venskab og broderlig kÊrlighed. Det er den hÊsblÊsende opfÞlger til FyrtÄrn.

Uddrag af bogen

Der var hvide streger og sprĂŠkker overalt, nogle steder var vĂŠggen allerede begyndt at krakelere, og det anede mig, at blot Ă©t sammenstĂžd til ville ĂždelĂŠgge den. “Stop, Noah!” rĂ„bte jeg med hĂ„nden fremstrakt og dirigerede hans opmĂŠrksomhed rundt i rummet omkring os, “kan du ikke se, hvad det er, vi gĂžr? Vi er nĂždt til at sĂŠtte hjertet pĂ„ plads med det samme, ellers vil alt, hvad vi nogensinde har kendt og haft kĂŠrt, vĂŠre borte for evigt!”

Han fnyste. “Du mener, alt, hvad DU nogensinde har kendt og haft kért, broder,” sagde han koldt og begyndte at samle kréfter til det sidste altafgþrende sammenstþd.

Om forfatteren

Alex Mangor Grave er fÞdt i Gentofte og vokset op sammen med sin mor og to yngre sÞskende i Kongens Lyngby. Under sin opvÊkst fik han hurtigt interesse for videospil sÄvel som japanske tegneserier og film, og han holder meget af at fortÊlle historier, hvori han inddrager elementer fra disse.