(79)

De landsforviste - Australierne 1

ljudbok och e-bok


Den fþrste bog i den spéndende og dramatiske beretning om Australiens kolonisation – et land af blod, passion og drþmme.

De var fra England – tyve, forbrydere, mordere, nogle retfĂŠrdigt dĂžmt mens andre var uskyldige. De var menneskelig skibslast, hvis skĂŠbne blev at skabe et liv i den brutale australske vildmark. De var mast sammen i de trange rum pĂ„ Hendes MajestĂŠts skibe under den farlige rejse over det iskolde, ubeboede Antarktis, til Tasmanien og videre til Kaptajn Cooks ankerplads i Botany Bay.

Det var en forfĂŠrdelig og voldsom skĂŠbne for den 15-Ă„rige Jenny Taggart, som var blevet uskyldig dĂžmt for tyveri. Hun blev revet vĂŠk fra alle hun elskede, et smukt barn iblandt hĂŠrdede fanger, uden erfaring om hvordan hun skulle kĂŠmpe for sin overlevelse.

Vil der vĂŠre en fremtid for hende i dette ukendte land, eller vil hun bukke under for presset i sit nye brutale liv?

Vivian Stuart har udgivet mere end 70 bÞger, som alle har fÄet fantastiske anmeldelser, og er blevet taget godt imod af lÊsere verden over.

Australierne er en gribende slĂŠgtsroman om Jenny, hendes sĂžn Justin, og de andre modige og brutale nybyggere, som skaber en tilvĂŠrelse i det barske Australien.