(1)

De savnede

ljudbok och e-bok


FEM DAGE I NOVEMBER 1920

Mens et opgravet lig af en ukendt soldat transporteres fra slagmarken i Frankrig og hele vejen til London, fÞlger vi tre kvinder, der pÄ hver sin mÄde kÊmper for at fÄ deres liv pÄ fode igen. Fem dage tager den makabre transport af den dÞde soldat, der skal symbolisere alle de savnede, dÞde mÊnd.

Fem dage, der skal vise sig at blive skelsĂŠttende for de tre kvinder.

Hettie danser for penge – sixpence for en vals – pĂ„ det fine Hammersmith Palais for at hjĂŠlpe sin mor med at forsĂžrge broren. Han slap levende fra krigen, men er nu kun en skygge af sig selv. Og han skriger sig gennem nĂŠtterne.

Evelyn behandler sager for den endelÞse rÊkke af krigsinvalider, der sÞger hjÊlp til dagen og vejen pÄ det arbejdsanvisningskontor, hvor hun er ansat, men hun har i faretruende grad lukket af for sine fÞlelser efter tabet af sit livs store kÊrlighed.

Ada har mistet sin eneste sĂžn. Nu ser hun ham alle steder, jagter ham gennem gaderne og glemmer alt omkring sig – ogsĂ„ sin mand.

En dag lukker Ada en udmattet dĂžrsĂŠlger ind i sit kĂžkken. Han er krigsveteran, og han bĂŠrer pĂ„ en dyb hemmelighed. En hemmelighed, der binder disse tre kvinder sammen – og som pĂ„ godt og ondt bringer dem videre.


UpplÀsare: Louise Davidsen
LĂ€ngd: