(61)

De stumme piger

ljudbok och e-bok


Et brutalt drab pÄ den dÞmte voldtÊgtsforbryder Gordon Nimb tvinger efterforsker Tanya Nielsen til at sÞge tilbage i Nimbs mÞrke fortid. KÞen af ofre, som kan have motiv til at hÊvne sig, er lang, for ud over de syv voldtÊgter, Nimb var dÞmt for, pralede han gerne med alle de uopklarede sager og ofre, som han kaldte de "stumme piger".

Tanya kan ikke finde hjÊlp hos sin overordnede og mentor Jakob Nordsted, som er sygemeldt. Snart er Nordsted i stedet blandt de mistÊnkte for drabet. Sammen med sin nye kollega Kadeem Forrashi mÄ Tanya derfor forsÞge at finde Nimbs usynlige ofre. For at rense Nordsted. Og for at pÄgribe morderen.

"De stumme piger" er en selvstĂŠndig fortsĂŠttelse af Steffen Jacobsens bestseller "Proxy" fra 2019.

Steffen Jacobsen (f. 1956) debuterede i 2008 med "Passageren", og fik i 2013 sit store gennembrud med "TrofÊ", den fÞrste af en rÊkke spÊndingsromaner med makkerparret Michael Sander og Lene Jensen. I 2017 udkom "Da blev jeg DÞden", en stor roman om Niels Bohr og atombomben. Steffen Jacobsens bÞger er solgt til filmatisering og udgivelse i det meste af Europa, USA, Japan, Kina og Taiwan, og udenlandske anmeldere har sammenlignet ham med John le Carré, Frederich Forsyth og Jan Guillou.