(0)

De tavse skrig

e-bok


VicepolitikommissÊr Peter Eriksen bliver en tidlig lÞrdag morgen kaldt til Nyborg. En 16-Ärig pige er faldet 20 meter ned ved LadegÄrdssÞen og har brÊkket halsen. Der bliver hurtigt sat spÞrgsmÄlstegn ved, om det er et uheld, da det nemlig viser sig, at sÞsteren Paprika er forsvundet pÄ mystisk vis 14 dage tidligere. Hurtigt bliver vicepolitikommissÊren og hans team hvirvlet ind i en oprivende sag, som viser sig at trÊkke dybe spor til fortiden.

Uddrag af bogen:

Han stirrede ned pÄ den lille krop i mÞrket. Kroppen lÄ rullet sammen som en lille hundehvalp pÄ madrassen. Hans mÞrke silhuet i den lysende dÞrÄbning fik hende til at dreje hovedet og hun sÄ, at han gik ned i mÞrket. Han strÞg hende blidt over kinden, mens hun stirrede skrÊmt op pÄ ham. Hans ansigt lignede en grotesk maske og Þjnene, der betragtede hende, stirrede koldt pÄ hende, inden ansigtet fik et anstrÞg af sÞrgmodighed og hun et kort sekund fornemmede tristheden i hans Þjne.

Om forfatteren:

BENT HEIN er fĂždt i Nyborg i 1947. Han blev uddannet som smed pĂ„ det davĂŠrende Nyborg SkibsvĂŠrft. Efter en Ă„rrĂŠkke som selvstĂŠndig, blev han en del af det team, der stĂ„r for vedligeholdelse af de tekniske installationer pĂ„ StorebĂŠltsbroen og i tunnellen. Han er i dag gĂ„et pĂ„ efterlĂžn.‹Han er gift og har 3 voksne dĂžtre. ‹Bent Hein debuterede i 1999 med den socialrealistiske roman "Den Indre Angst". I 2003 udkom romanen "Kan Trolde Elske?" og i 2009 romanen "Tombola".