(0)

De to digtertiver

e-bok


"Vi klippede skyggen af et par kasketter og satte dem fast pÄ nogle andre kasketter. SÄdan fik vi lavet to kasketter med skygge bÄde foran og bagi.

Det var sÄdan en hat, Sherlock Holmes gik med i tegneserien.

Han havde ogsÄ en hjÊlper, der hed doktor Watson. Men vi ville begge to vÊre digtertiven. Ingen af os ville vÊre hans doktor. SÄ endte vi med at blive digtertiver begge to."

SĂžren og Mads er helt bidt af at lĂŠse Sherlock Holmes-tegneserier. Samtidig elsker de at digte. De beslutter sig for at blive digtertiver – detektiver som Sherlock Holmes, der digter, mens de opklarer forbrydelser! Da de har fĂ„et lavet en hat, der ligner Sherlock Holmes’, mangler de bare Ă©n ting: et mysterium, der skal opklares.

"De to digtertiver" er en sjov og letlĂŠselig krimi skrevet til bĂžrn fra 9 Ă„r og opefter. Den udkom fĂžrste gang i 2010.

Den danske forfatter Claes Johansen (f. 1957) debuterede i 1986 med "Frygtelige Vera og andre noveller". Sidenhen er det blevet til et vĂŠld af bĂžger, der strĂŠkker sig over genrer som bĂžrnebĂžger, historiske romaner, noveller, voksenbĂžger og romaner.